Utorak, Avgust 31, 2021

KRVNA SLIKA

Krvna slika

Niko ne razume da je krvna slika QR kod.

Objasniću kako.

Odmah da se razumemo, za istinu reč ČOVEK stvarno znači BOLEST.
Reč ZDRAVLJE znači apostolski čisto jer priroda nije 100% savršena.
Reč sloboda stvarno NIŠTA, materijalno BAKTERIJA, fizički VODONIK, u životu pojavnog sveta apsolutna BAZA MOĆI, za siguran opstanak sa prirodnom čistoćom kvaliteta vodene pare, ohlađene za krv na 36 stepeni.

Prirodno zdravih beba danas nema, međutim za objašnjenje zabluda verovanja, koristim primer zdrave bebe, bez krvne grupe, sa nultim karakterom, jednako slobodna iznutra i van kože, jasno razlikuje dan i noć, vodu i mleko, doživljaj od osećaja i naravno mamu kao domaćina kroz trudnoću i dok ne stane na noge.
Zdrava beba se rodi sa jednom čistom krvi, bez podele na arteriju i vene koje su najsitnije vijuge u mozgu. Čista krv u mozgu ne ide kroz vijuge, nego direktno u centar pineala hipofize i zbog toga je realnost potpuno jasna.
Beba u krvi nema elektrolita da energijom elektrona misli svesno kao odrasli u potpunoj zabludi.

Klimanje glavom beba razume sve i ništa, jednako kao kada je mama bila beba.
Međutim mama pod pritiskom društvenog sistema, stvorila je navike verovanja, zbog čega koristi vreme koje u istini stvarno ne postoji.

Razlika između bebe i mame je što je beba prirodno zdrava, dok je mama veštački bolesna.

Ako uzmemo da je otkriće vatre početna ideja za ideologiju verovanja crnoj magiji bolesti, možemo razumeti zbog čega je jevrejski arapin napisao biliju, zbog čega su teorije, zbog čega je država, zbog čega je novac, veštački proizvod i internet.

Sve iz nečiste krvi za nečistu krv, jednako kao vera da je stvarno telo pred ogledalom energija slike u njemu, pokazuje vrhunac zablude svih verovanja.

Niko se ne bavi apsolutnim Suncem, prirodnom slobodom, zdravljem i razumom, nego svi veruju da nam je sudbina bolest, jer je u ideologiji sloboda žrtvovana da mudrost lagodno uživa od lakovernih.
Uspostavljen je sistem vrednosti, gde je prirodno redak dijamant sa najvišom cenom, u odnosu na vodu koja život znači bez cene.

U crnoj magiji retkost tipa dijamant je informacija koja čuva tajnu i od potražnje vernika diže i spušta cenu. To je droga, bilo na koji način, hrana, pića, hemija, umetnost, jednom reči sve što bolest veruje.
Najskuplja je informacija koju niko ne može proveriti i to se dogodilo sa plasiranjem informacije o tajnom virusu.

Igrom reči logike u slici, brzim internetom je plasirana informacija covid19, bez ikakvog objašnjenja o čemu se radi. Jedna informacija medijskom brzinom interneta na 5G je stvorila paniku i verovanje da je stvarnost u pitanju, jer se svako u njoj pronašao kao u znacima horoskopa.
Ko god veruje u nešto, od misli šta je covid19 veruje što autoriteti objavljuju.


I tako dve godine, bolest u krvi kao zatvorenik se nada slobodi, jer ne razume kako je crnom magijom stvorio bolest sebi.

Crna magija je pripravak, napitak, dim, hrana, hemija, odeća, obuća, veštački oblikovana da u sebi ne sadrži vodu najpotrebniju za zdravu krv.
Vrhunac takve tehnologije su tečni metali u hrani, jer se veruje da najbolje štite proizvod od kvarenja.

Zašto aluminijum, galijum, živa u vakcinama?

Zato jer ih kiseonik ne može razgraditi. Privlačenjem kiseonika u krvi, podižu temperaturu tela, izazivaju ugrušak i to je verovanje za oslobađanje energije svesnog čoveka koji na tome uporno radi, jer je početna vera u evoluciji zdravlja preko bolesti do slobode posle smrti.

Brzi internet sada lako radi sve moguće statistike, tako iznosi podatak o broju rizičnih krvnih slika.
Testom se određuje u kom smeru ide krv, prema zdravoj arteriji ili bolesnim venama.
Arterijska krv voli prirodno čisto, venska krv želi veštačko jer je napravljeno kao jača doza energije.

QR kod je logična posledica statistike krvnih slika svih vernika, koji su testirani i vakcinisani.
Sama činjenica da bebe nisu u toj igri, čist razume kuda vodi veštačka proizvodnja, novac bez pokrića, diktatura, zabrana dokaza obdukcijom, cenzura.

Cilj je da verovanje u tajne crne magije zauvek bude odbačeno, tako što će svi sa QR kodom svesno primati otrov u vakcinama, jer to sami pristaju, ne bune se, veruju da viru postoji i ne veruju da je tromboza neizlečiva.
Kada se pripravak otrova u vakcinama odomaći u krvi, počeće masovna smrt.

Preživeće razumni koji nisu skloni verovanju da se sa trikovima može do bogatstva, jer prirodno zdravlje vide kroz čistu vodu, zdravu hranu, seoskoj zajednici gde svako svakoga poznaje, bez ubrzanja i državne represije.

Mnogi iz državne vlasti i administracije koji nečemu veruju i grade karijeru na tome će stradati, tako će društveni sistem izgubiti smisao za opstanak u životu.

Ko razume rođenje za zdravlje, ne veruje da je bolest u komforu kao bubreg u loju, pravi put u životu.
Trenutak doživljen je istina i ko od toga stvori naviku, do kraja će razumeti sve i ništa neće želeti više od zdravlja, jer je to stvarno sloboda.

Milijarder u dvorcu na ostrvu sa svim mogućim zaštitama, sigurno nije slobodan nego bolestan i zato na taj način plaća slobodu.

A sloboda je čisto, u jednom životu apsolutna podloga ili baza koju istina dodiruje svakog trenutka ko razume značaj te jednostavnosti.

Jedna istina svakome je čist razum uživo zatvorenim ustima, najbliže hermetičkom vakuumu.
Govor glasnica je mnogo jača sila od bilo kog taloga u krvi žive osobe.
Zubi drhte od govora glasnica, što je dovoljno da se bolest krvi ubrza na nivo slobodnih čula, kada mozak nema potrebu da veruje jer realno razume.

Vidite koliko se internet trudi da slika u rezoluciji postigne prirodnu stvarnost bez rezolucije.
To će se uskoro dogoditi i samim tim niko nema potrebu verovati pametnom telefonu, nego se urazumiti da su tehnologije maksimalna zabluda zbog krvne slike.

Bolest će razumeti potrebu vaspitanja budućih majki da najviše brinu o zdravlju jer bez toga nema zdravog potomstva.
Veštački proizvodi sada su crna magija koja privlači lakoverne žene da štetne otrove trpaju na nokte, trepavice, kosu, koži, da gutaju otrov u dimu električnih cigara, preko parfema, koka kole i svega što se proizvodi i reklamira.
Ne može veštačka žena roditi zdravu bebu.

Znači, za ženu nije posao muškarca, stres, mućka, čuvanje tajne, jer ona mora biti slobodna da bi razumela kad, kako, sa kim započeti trudnoću, izvesti je bez veštačke pomoći i poroditi se sama, sigurna u čist razum.
Tako razumna žena neće uživati u trudnoći, nego se pripremiti za porođaj u vodi i vaspitanje bebe vodenom čistoćom bez veštačkih proizvoda.

Prirodno, zdravo, čisto ne treba reklamu, niti ima cenu, jer da bi bio siguran trebaš sam uraditi.
Poverenje u sebe je volja i ljubav o čemu bolest mašta, jer isključivo sve radi jer veruje željama pod pritiskom mutne krvi.

Sada nije fora pametovati o slobodi i apsolutnoj čistoći jer nam je krvna slika od govana do grla. I u takvom stanju je trenutak istine prirodna stvar, samo pitaj kako odbaciti logiku verovanja.

Kada svako razume šta znači dijamant na kruni engleske kraljice, shvatiće zašto je logika engleskog jezika svetska zabluda od milion reči.
Oni su pokrali milione, stvorili rojal elitu, tehnologijama i internetom pokorili svet i sigurno im je jedina šansa da se urazume u životu, inače moraće QR kodom na Mars, da ne kažem u smrt.

Proceni sam šta znači govorim engleski, obožavam krunu, gradim rojal karijeru, jer bogatstvom mogu platiti skupu RNK terapiju od zdrave krvi beba, dok drugi moraju pristati na RNK vakcine sa otrovom.

Istina je stvarno kada je uživo razumeš kao trenutni doživljaj realnosti.

Zajebano je to objasniti, jer je logika kamuflira bezveznim rečima.

Zato je najbolje pokazati da svako uživo proba.

Svi smo u životu, samo je neko čist i slobodan u krvi da razume istinski, dok je drugi u svom elementu svesnog verovanja, po obrascu reklame, gde je slika bitnija od kvaliteta.

Društveni sistem kao država je koncept verovanja, sa diktatorom na vrhu, piramidalno prema dnu baze i to će internet ubrzo srušiti, jer kripto valuta znači da JA u novom poretku dobijem kripto valutni kod QR i time sam potpuno oslobođen od vlasništva i verovanja u sebe, jer sve preuzimaju čipovi servera baze interneta.

Obzirom da je to i logici nelogično, sve se ruši u trenutku i dalje razumemo koliko je istina značajna da ne trpimo zablude verovanjem u tajna čuda, ako je sve pitanje prirode i zdravlja.

Žena koja treba roditi zdravog potomka mesto je u prirodi, u svemu prirodno, od kuće, vode, hrane, posla.

To je jedini način da razumemo rešiti civilizacijske zablude i sprečimo katastrofu.
Muškarac uvek navodi ženu da s njim uživa u magiji, međutim prirodna odgovornost žene ni slučajno nije društvena obaveza da bude šef tajne službe, diplomata, pilot, bankar, jer onda nema ko da rađa zdravu decu i da ih vaspitava urođenom istinom.
Pogledajte na šta ličimo na internetu i tome se oduševljavamo puni svojih uverenja i zablude koja vodi u smrt.


vakuum.blog.rs

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me